neděle 20. října 2013

Chalupaření...

Hrabání listí, sekání, sběr jablíček, procházka v lese a trocha relaxu. To byl můj slunečný víkend.







Snad jste si také odpočaly a užily sluníčka:)
Tak pěkný start do nového týdne!
Romča

8 komentářů:

  1. Ahoj Romča,
    podobne som strávila víkend na našej záhrade, príjemne unavená s dobrým pocitom vykonanej práci si zachvíľu napustím vaňu, pridám levanduľový olej a hajde do postele a do nového týždňa.
    m.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak Moni, i já jsem příjemně unavená, ale práce se nadělalo tolik, že z toho mám dobrý pocit.To se bude hajat!Měj se prima:)

      Vymazat
  2. Romi,
    to jsou nadherne fotografie krasne proziteho vikendu,hlavne ta s kosikem a cervenymi jablky.No jo,chaloupka,to musi byt relax,to ja sbiram na zahrade jablka prubezne a listi nas ceka,ale me se ti nejak to spadane na zahrade tak nejak libi,i v te trave ma kouzlo,nevim,zda to vadi,ale nejradeji bych ho ponechala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Káťo, jablíčka jsou výborná a letos jich máme, že je rozdávám! My tam máme listí opravdu mnoho, protože máme kolem veliké lípy a všechno už opadalo, tak jsem to nechtěla nechávat.
      Počasí se vydařilo, topili jsme v kamnech, přijeli i naši, tak jsme si užili všichni, bylo to moc fajn.Měj se moc krásně..pa

      Vymazat
  3. What beautiful inspiring autumn photos, Romca! I love seeing photos of your beautiful country!

    xoxo laurie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you Laurie, it is really so beautiful our country, enjoying the sun-drenched countryside with its Nikolas when walking.
      Much health and think of you! Take care :)

      Vymazat
  4. Ach Romanko,to jsou tak úžasné fotografie....strašně moc se mi líbí s Nikim a pak košík se žlutými jablíčky...to u nás byl víkend taky pracovní,ale tak trošku jinak :) ...měj se hezky a přeji ti pohodový vstup do nového týdne papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárko děkuji ti, Nikoušek je na chalupě moc spokojený a my taky, je to fajn, i když se pracuje.Měj se moc hezky..papa

      Vymazat

Děkuji za vaši milou návštěvu a komentáře :-)