pátek 19. října 2012

Truhla

Jupííííí....
Moje touky a představy se pomalu plní!!!
Místo konferenčního stolku v obýváku
se mi podařilo sehnat překrásnou truhličku,
ze které mám šílenou radost!!
Alespoň pár obrázků ukážu,
abych se podělila o radost:)




takhle moc je ošuntělá...







 Nikolásek si lebedí a kouká na tu krásu se mnou:)


Už brzy Vám ukážu svůj nový kuchyňský koutek 
ve stylu Schabby chic!
Těším se:)

Krásný víkend všem:)
Dneska budeme oslavovat svátek mé milované dcerky Terezky.
Romi

14 komentářů:

  1. Teda Romanlo,tak ta je a taky se me to moc libi mit ji misto stolku,nevim,zda jsi patinu delala,ale je moc krasna a libi se me moc v pozadi tve aranzma,polstarky a ruzovy volankovy prehoz.Totalne shabby a moc se tesim na tvou kuchynku,jo a krasna je i vintage plechovka a kytice ve dzbanu,prehoz by byl krasny i na celem gauci.Krvave ruze take nadhera,pohodovy vikend preji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Káťo, já to mám vždycky tak hezky uhlazené a jen vezmu foťák,skočí mi tam pes a rochňá se v kanýrech. Škoda, že přehoz nevyjde na celou sedačku, je moc velká.Truhlu musímještě trochu načinčat. Měj se fajn a díky za pochvalu.Pa R

      Vymazat
  2. Truhlička je úžasná!Hned bych věděla co s ní:-)Krásný pohodový víkend!

    OdpovědětVymazat
  3. Romanko je nádeherná,úžasná,dokonalá!!!!Fakt hrozně moc a krásné fotečky-moc hezounky jsi to udělala-počkej až ti přijde tác a dáš si ho na ní-to bude bomba!!!Teď ti jí budu tiše závidět:-)Přesně takhle se mi to líbí,snad se mi zadaří takový krásný kousek také ulovit!
    P.S.email písnu až bude Nelí spát ať mám klid:-)
    Já se nemůžu vynadívat!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo díky!!!Já ti mám fakticky takovou radost a z tvé pochvaly taky!!!Na tác se už moc těším ,až ho tam položím, no to bude radosti!!!Ten už si dopředu nadělím k vánocům:))haha Psala jsem Ti mailík, tak se mrkni a určo písni a užij si sváteček:))paRomi

      Vymazat
  4. Romanka, tvoju radosť plne chápem! Mne by sa to takto tiež v našej obývačke páčilo, ale keďže máme nový nábytok, mamina by ma s takou truhlicou asi vyhodila za dvere :))) Jednu takú väčšiu aj máme na povale, ale niekto veľmi múdry ju prefarbil na trávovú zelenú, čo je úplná katastrofa. Takže mi zostávajú iba dve možnosti - prefarbiť na tmavohnedo, navoskovať, prefarbiť na bielo alebo odstrániť zelenú odstraňovačom starých náterov. V oboch prípadoch by to ale chcelo kopec trpezlivosti a času :) Tvoja truhlica je veľmi krásna a patina na nej je úžasná... teším sa na kuchynský kútik a rada sa nechám inšpirovať, pozdrav Nikolausa, každou fotkou je z neho väčší a väčší fešák :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Míško, děkuji Ti moc za pochvalu a Nikolase drbu za ušima od Tebe, jen kdybys ho viděla doo..to je fešák!!!Asi určitě bych s tou truhlicí, co máš na povale- já nevím, co to je?? ale to neva, já bych ji tam nenechala a přebarvila nebo dala na přírodno.Tato moje byla taky přírodní, ale nechala jsem ji natřít tam, co často naukupuju. Také přeji k svátku vše nej a nej a nej, oslav to a hodně dárků:))Měj se moc hezky Romana

      Vymazat
  5. Romanka, krása, ja sa vždy nadchýňam nad Nikolasom, ako si tam vždy pekne lebedí. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky Andrejko, hodně lidí si na Nikolase musí sahnout a pohladit a pomuckat se s Nikolasem, když se mnou chdí do města, říkají, že naberou energii,měj se moc pěkně Romana

      Vymazat
  6. Tak to je nádhera :) Taky bych takovou potřebovala :)
    Už se těším na tvůj nový koutek ;) Pěkný víkend Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Leni, děkuji za pochvalu, a už brzy!!! Krásný víkend Romana

      Vymazat
  7. Ahoj Romanko,

    truhlička je krásná, a pokud si ji koupila tak, jak ji máš nafocenou, tak to byl PARÁDNÍ KUP !!! Přeji pěkný víkend a ještě hezčí oslavu Terezky svátku, Nikoláskovi pusinu !!!

    P.S. Moc díky za pozdrav pro našeho bafana, teď je nějaký pos ...., řádí tady nějaká viróza, takže léčíme dietkou. Před chvílí jsem mu předložila rýži s mrkví,při jeho pohledu je mi jasné, že bude chudáček o hladu už druhý den!

    Ahoj Irena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Irenko, takovou jsem ji koupila, původně byla přírodní, myslím, že "vyrostla "do krásy! Terezka dnes přijede, tak už se těší na dárečky, Nikolasovi dám pusinu od Tebe, díky:)
      Teď řádí spousta viróz u nás taky, tak se z toho brzy vyzdravte, chudinka malá, já je tak lituju, když marodí, Však Nikouš je vždycky pěkně rozmazlenej, když mu něco je!!!Ale to je asi u Vás taky, Viď?
      Krásný víkend a těším se zase na Tebe.Romča

      Vymazat

Děkuji za vaši milou návštěvu a komentáře :-)