úterý 16. října 2012

Růže

          Poslední růžička na naší zahrádce...





Krásný den, u nás stále prší....Romana

7 komentářů:

  1. Je Romi,taky na to myslim az vsechny kyticky na nasi zahrade odkvetou,hlavne ty prenadherne ruze,tak to bude trochu smutne,ale zatim se maj jeste cile k svetu,kvetou o sto sest a je tam dost poupat a hlavne to vypada,ze jich jeste dost bude,tak nevim,mozna jim bude chybet slunicko a nerozkvetou,kazdopadne ja rezane kytky ve vaze miluji,tak si pak udelam radost v kramku.S kapkami deste jsou krasne.

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné fotečky Romanko,mě ještě nasadily minirůžičky poupátka,ale zda vykvetou to se uvidí a od tchýně jsem teď dostala a ještě jich prý pár posledních bude:-)Hezký večer!!

    OdpovědětVymazat
  3. Holky, tak tohle je ta jediná na zahrádce ve městě a už žádné poupátka nemá:))tak zase příští rok!Musela jsem ji ještě dnes vyfotit, abych ji zvěčnila, než jí opadají lístky. Mějte se moc krásně:)Romča

    OdpovědětVymazat
  4. Dnes bol naozaj príšerný deň, vidím, že aj tvoja ružička si poplakala :) Dúfam, že zajtra už bude lepšie počasie, inak zahájim celodenný protest v posteli :))) Prajem pekný večer :)

    OdpovědětVymazat
  5. Romanko, je krásná. Já včera koukal, že mám ještě jedno poupátko, tak uvidíme, jestli ještě rozkvete.
    Hezký den ... Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Věru, včera byla chudinka celá opršená a svěšená těma kapičkama, zato dnes je nádherně:))měj se moc hezky,zdravím tě.Romča

      Vymazat
  6. Ahoj Michalko, dnes u nás svítí slunce, tak bude -vypadá to -radostnější, než včera:)přeji ti pěkný den.Romča

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši milou návštěvu a komentáře :-)