sobota 4. ledna 2014

Volná sobota v polštářích :)

Po náročném prosincovém měsíci se dostavila únava,
proto jsem se dnes rozhodla "věnovat" den
odpočinku a velikému lenošení.

Upekla jsem koláč s meruňkami a ostružinami .
 Ochutnal i náš somráček!
 A nechybělo ani presíčko!

Mám velkou radost z nového hrníčku a talířku!
Taky milujete povalování v polštářích jako já?
Ale dlouho bych to asi nevydržela!
Tak krásný večer a víkend
Vám přeje Romča

7 komentářů:

  1. Romi,
    mas recht..pokud se pri valeni neco dela,alespon cte nebo se kocha v knihach,tak to jde,ale nejak jinak nemam povalovani rada..i kdyz u tebe s krasnym prehozem,flor.stolkem atd.bych si dala rict.Mimochodem,ELLE jsem si dnes koupila take,pa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, mě by to taky nebavilo jen tak a vůbec nic, konečně jsem si přečetla Elle, mám ho už týden a nebyl čas, díky za komentík a přeju hezký večer:)

      Vymazat
  2. Romanko, jako bych první větu psala já :-) Taky jsem dnes spíše odpočívala, ale je pravda, že jsem stále něco dělala - odbíhala fotit, kochala se jinými blogy, četla...Hrníček je krásný, Mynte má úžasnou keramiku, pastelové odstíny já můžu. Přeji, ať se ti brzy vrátí energie a nová síla :-) Je pravda, že počasí je takové pošmourné a spíše k únavě přispívá, snad bude lépe :-) Měj se hezky!

    OdpovědětVymazat
  3. Romanko,tak tohle válení v polštářích taky zbožňuji...včera jsem nedobrovolně musela opět takhle prolenošit...:) ...flor.stoleček je nádherný...měj se krásně a Nikimu posílám pohlazení ...papa K.♥

    OdpovědětVymazat
  4. A tak to má být:-) Hezké lenošeni přeje Věra

    OdpovědětVymazat
  5. Romanko aj to niekedy treba, hlavne keď sú už baterky vybité...a ktoráže ich teraz po Vianociach vybité nemá?... aj ja som dnes trochu leňošila, čítala, háčkovala atď. pri takom upršanom počasí nôžka neposlúcha od rána bolí. Prajem nech si rýchlo fit.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši milou návštěvu a komentáře :-)