čtvrtek 13. prosince 2012

Předvánoční čas...

Pár fotek ze včerejší procházky s Nikolasem
v parku.
Slunce už pomalu zapadá a sníh se krásně třpytí.
Je tu klid, žádní lidé a žádný spěch.
prostě paráda!!!



Pohodový den vám všem.
*Romča*

6 komentářů:

  1. Jo,tak to ti zavidim,ja v tenhle cas vetsinou uz kvili zime a detem musim pospichat domu,ale zase si uzivam poledni slunicko,kdy paprsky dopadaji na nasi letos hojne zasnezenou zahradu a snih krupe pod nohama a leskne se a zadna brecka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Závidíš??Tak ti můžu důvěrně říct, že mě byla pěkná zima, až mě zalezlo pod nehty!!Ale se psem se musí, to je o pohyb postaráno!!Ale že je to romantika!!!

      Vymazat
  2. úžasná atmosféra!Krásné odpoledne přeje Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jjo Věruško, to je klídek a pohodička, pěkné odpo! Romča

      Vymazat
  3. To je krásne! Aj ja som sa dnes na chvíľku zastavila, keď som zbadala zapadajúce slnko, srsť nášho vlčiaka sa leskla zlatom... No krásne :) Vtáčikom som na našu čerešňu zavesila zopár pochúťok, tak snáď si dajú :) Nikolas je veľký fešák! A poslušný, že sa nechá fotiť :) Prajem krásny večer!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Miško, náš pesan je ve sněhu tak šťastný, válí se a užívá si to, jistě i ten tvůj!!Na okně mám obou stran krmítka a sypu taky ptáčkům slunečnice!!Ať si také pochutnají, dělámto každý rok! Nikolas je zlatíčko, ale teď trochu venku neposlouchá, jako kdyby měl zalehlé uši!!Hárají se kolem fenky a to je prostě hrůza!!!Snad se polepší. Krásnédny i tobě.papa

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši milou návštěvu a komentáře :-)