pátek 30. listopadu 2012

Miluji křišťály:)



Ráno je dlouho tma,
večer se brzy stmívá...
Koutek v kuchyni je zase trošku víc shabby:)
Potřebovala jsem lustr:)
Je to trochu kombinace kov a křišťály.
K mému nábytku v koutku se moc hodí!
Zamilovala jsem se do něj.
MILUJI KŘIŠŤÁLY!!!!!!








 MILUJI RÚŽE!!!!!!
Všem pěkný den:)   Romi

14 komentářů:

  1. Romanka, ten je nádherný! Po takom strašne túžim aj ja, takže si viem tvoju radosť živo predstaviť. Ruže sú krásne tiež... Ale ten luster je božský! Prajem krásny víkend a kopec krásneho svetla z božského lustra :))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miško díky!!!Radost je veliká a světlo od něj -krása!!!Užívám si to:)Růže nikdy nezklamou, viď? Voní i z těch fotek:) Tobě klidný víkend a odpočívej a nabírej síly!!!!Papa Romča

      Vymazat
  2. Romanko láska na první pohled ♥
    Je nádherný,tak to máme společnou lásku,mě dnes přišly lampičky do ložnice s ověsy:-)A mimochodem-nádherné fotečky,je vidět,že se zdokonaluješ-jsi zlatíčko!!!
    Krásný večer!
    xoxo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo jjo, je to láska!!!Hned jsem věděla, že to je on!a moc jsem se na něj těšila:))))Máme hodně společného:)stejné lásky!!Díky za pochvalu, snažím se zdokonalit, ale díky tvým radám, nebýt tebe, nevím, nevím!!!jsi moje zlato!!!Krásný večer i tobě.

      Vymazat
  3. Krásné! Taky miluji čirý křišťál a křišťálové ověsy! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Romanko,nááááádhera...ten lustr nemá chybu...ten by se mi taky hodil do našeho obýváčku...nebo aspoň podobný,ale ať sháním jak sháním tak nikde nenalézám...zatím:-)))...měj se krásně a užij si adventní víkend papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Klárko za milý komentík!Koupila jsem ho na aukru, tak mekni tam, bylo jich tam hodně . Krásný advent i tobě:)))Romča

      Vymazat
  5. Hezky patecni vecer Romi,lustr je totalne nadherny,nevim,kde jsi k nemu prisla,ale je to poklad a jestli jeste ke vsemu to neni jen sklo ci plastove ovesy,ale prave kristaly,tak bomba,takoveto nejsou uz moc za rozumne ceny k sehnani a je totalne shabby a k tobe se moc hodi,ja lustry s ovesy miluji,mam jich nekolik,ale prave kristaly ma jen ma mamka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kači, díky!!!!!Zatím toho moc nemám, ale postupně se mi sbírka rozrůstá") Mám radost! Pěkný večer i tobě, měj se hezky.

      Vymazat

Děkuji za vaši milou návštěvu a komentáře :-)