neděle 29. září 2013

Giveway

Protože v září uplynul rok,
co jsem si založila blog a napsala svůj první příspěvek,
a také protože se mi poštěstilo k získání většího množství florentských tácků
ráda bych se podělila s některou z Vás,
která ještě žádný kousek doma nemá a hodně moc po nich touží,
jako před nějakým časem i já.
Podmínky:
1.sdílet giveway s první fotkou na vašem blogu
2.být členem mého blogu
3.zanechat komentář s mailem na vás

A aby to nebylo tak jednoduché, protože všechny víte, že mám obchůdek,napište mi:

co by bylo vaše přání najít pod stromečkem z mého obchodu,
co bych tam měla mít a nemám,
co byste ještě vylepšily a mě to zatím nenapadlo.



Losování bude za týden v neděli 6.10.večer
a výherkyně obdrží čtyři malé a jeden velký tác.
Těším se na odpovědi,vůbec se nebojte a pište...
budu jen ráda.
Hezký zbytek slunečné neděle
Romča


10 komentářů:

  1. Romanko,moooc gratuluji k narozeninám tvého úžasného blogu a přeji mu jen to nej a aby tu byl ještě strašně moc dlouho takový jaký je...
    Víš,co bych si přála a to ne jen pod stromeček? Tvé,Kačenčino a mé setkání...protože to byl jeden z mých nej dnů v životě...ale pokud by to mělo být něco z tvého obchůdku tak nejen pod stromeček ale i na něj,ty úžasné baňky.
    Všem kdo se zapojí přeji hodně štěstí při losování.
    Tobě přeji krásný večer a začátek pracovního týdne a Nikimu pohlazení.
    Papa Klára ♥
    PS:Můj mail určitě znáš :)

    OdpovědětVymazat
  2. Romanka, takže v prvom rade Ti prajem všetko najlepšie k prvým narodeninám Tvojho blogu a k úspešnému otvoreniu Tvojho nádherného obchodíku. Blog i Tvoj obchodík je presne podľa môjho gusta. Keďže Tvoj obchodík je ďaleko a bola som v ňom len virtuálne prostredníctvom Tvojich fotografií, neviem posúdiť čo by mi tam chýbalo, pretože všetko čo tam momentálne je je krásne od zariadenia až po doplnky. A samozrejme najkrajší v ňom je Nikolas, keď tam pekne krásne leží. Ako doplnok nemá konkurenciu. Florentské tácky ani stolíky zatiaľ nemám, takže skúsim šťastie. Takže prajem Ti veľa nových krásnych príspevkov na blogu a veľa spokojných zákazníkov v Tvojom obchodíku. Andrea
    revedevivre@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Romča, tak by som ti aj ja chcela zablahoželať k tvojmu prvému výročiu založenia blogu. Rada sa zatúlam na tvoje stránky, vždy nájdem milý príspevok a krásne fotky. Keď som videla v minulom príspevku tvoje tácky, tak som si len povzdychla, že akú nádheru máš doma...ani netuším, kde by sa dalo niečo také zohnať a tu zrazu prekvapenie na tvojom blogu..asi už od únavy zle vidím, no ale toto? Tak som ešte pomimo pozrela FB a vidím, že máš krásny nový tovar. Tvoj obchodík obdivujem už od začiatku a veru, keby sme neboli od seba tak ďaleko, určite by som prišla a prvé, čo by som si kúpila, by boli srdiečka- kovové alebo sklenené, možno aj drevené, to je jedno, lebo všetky sú krásne. Ale videla som na fotke krásny pohár na víno s korunkou, a levanduľové mydlá a sviečky a lampáše a ... všetko sa mi v tvojom obchodíku páči. (ešte dobre, že som tak ďaleko, lebo toľko peňazí by som aj tak nemala, aby som si to všetko kúpila, hihi ) Aj tie kusy nábytku sa mi páčia. Celý tvoj obchodík je veľmi pekný, ale či ti tam niečo chýba, to neviem posúdiť. Mne sa páči taký, aký je na tvojich fotkách. Do vianoc už síce nie je ďaleko, ale potešila by ma akákoľvek maličkosť z tvojho obchodíku. Prajem ti teda veľa spokojných zákazníčok a tvojmu blogu veľa čitateliek. Pekný zvyšok večera:)
    m.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zabudla som pripísať e-mailovú adresu: moncika66@gmail.com :)

      Vymazat
  4. ahoj Romanka.Blahoželám k výročiu!!!je to asi pol rok dozadu čo som Ťa objavila.a práve včera ma napadlo,že ak by sa ma niekto spýtal ktoré tri blogy sú pre mňa tie naj...NIKIZI by bol jeden z troch! včera bola u nás burza starožitností a ja som sa tam vybrala hľadať práve tieto tácky(bohužiaľ nič)....je to náhoda alebo to tak má byť :-).virtuálne som navštívila obchodík a konštatujem že je fantastický,nový tovar sledujem na fb.osobne mi v ňom nič nechýba, a čo by som si priala?... ako napísala Klárka,stretnutie s Vami v obchodíku pri kávičke:-)....budem skromná a pod stromčekom by som si rada našla medveďa,limonádu,sviečku,šálku,porcelánovú úchytku,mydlo a táácky :-).posielam virtuálnu kyticu ruží s prianim veľa úspechov,šľastia a pravidelných čitateľov.papa,jazmínna

    OdpovědětVymazat
  5. Romanko, tak tohle je krásná giveaway ... po těchto táccích moc toužím, takže mi to samozřejmě nedá a musím, prostě musím se zapojit.
    Co by jsi měla změnit na svém obhůdku, tak to je vážná otázka ... podle mě je dokonalý, tedy alespoň, pokud mohu posoudit z fotek, protože v reále se stále chystám.
    A co bych chtěla vidět pod stromekem ... dnes jsem u tebe na FB viděla nádherný vintge teplměr ... tak ten by mi fakt udělal radost. Ale myslím, že i spousta jiných drobností by se našla.
    Jinak nesmím zapomenout popřát k prvnímu výročí blogu ... a přeji, aby se ti nadále blogování líbilo, měla jsi spoustu krásných nápadů a příspěvků a také plno spokojených čtenářů a zákaznic v obchůdku.
    Krásný den Romi ... Věra
    (andrsve@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Romanko, gratuluji ke krásnému výročí! Tvůj blog navštěvuji už takřka 9 měsíců a je opravdu úžasné sledovat všechny proměny, kterými prošel nejen on, ale i tvé bydlení a především tvůj život. Vybudovala jsi nádherný obchůdek, na který můžeš být právem pyšná a já jen doufám, že se mu bude i nadále jen a jen dařit. Když jsem tam v srpnu byla (s maminkou), nevěděla jsem, co okukovat dřív, protože všechny kousky, které tam máš, jsou skvostné a originální. Stále se těším ze všeho, co jsem si koupila (skleničky, polštářek, prostírání...), ale kdybych měla možnost jet do Pardubic znovu, určitě bych si koupila i ten skleněný etažér, který stál na předním stolku, a přibrala bych i nějaký krásný rámeček, další polštářek a vonnou svíčku :-) Přemýšlím, co v tvém obchůdku postrádám, ale přiznám se, že nevím. Ono je to velmi těžké, protože člověk je většinou okouzlen tou krásou, která tam je a nepřemýšlí, co by tam ještě mělo být dál... Napadly mě například sedáky na židle - s delším volánem, ale zase chápu, že těch bys musela mít hodně kusů, kdyby někdo chtěl ozdobit třeba šest židlí najednou.... Ráda se zúčastním tvé giveaway, protože tyhle malé florentské podtácky jsou opravdu krásné. Jsou to takové ty pravé poklady, po kterých prahne každá milovnice shabby stylu. Měj se moc hezky, ať se tobě i tvé mamince daří a posílám pohlazení pejskovi! :-) Simča.
    P.S. Zanechávám zde i mail (člověk nikdy neví :-D) simona.stralkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. ahoj Romanka ..
    vše naj a ešte raz toľko + veľa spokojných zákazníčok..
    rada vyhľadávam vintage obchodíky, v každom ma zaujmú lampáše, staré veľké skrine - tá Tvoja je waaau, srdiečka, rámčeky a milé zbytočnosti .. čo mi u Teba chýba? asi opravdu tá návšteva ! :) (a možno vintage servítky? )
    ked som začala čítať príspevok, tak si vravím,wau, dalšia super GA - takýto "ťažko zohnateľný matroš niekto dá aj do súťaže?", a potom, ked si písala, že ešte aj veľká tácka tomu - tak tá je perfiš :)
    nemám slooov.
    Vicky vrnk.kvcv@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Ahojky Romčo, i já zkusím štěstí a zvu Tě na svůj blog - zkus štěstí na oplátku též :-) Věrka
    vera.si@seznam.cz PS.: už tiskneme :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Romanko,
    tedy ty jsi ale stedra a myslim,ze hlavne srdicko tve je stedre,protoze tyto ulovky to je stale neco,jako poklad.Strasne se tesim,az potesis nekoho tak strasne moc,ze se mu rozzari oci.A jak jiste vis,tacu,podtacku a florent.stolku uz jsem si udelala i slusnou zasobicku na muj sen,tak si dovolim nesoutezit,ale rada ti odpovim.V tvem obchudku je snad opravdu vse,co si jen oci a srdce muze prat,jen ti mohu poradit a doporucit za me,stale dalsi spolupraci s Klarkou a klidne vyuzit s jejim dovolenim i neskutecne napady,napr.oblepene krabicky,tmave ruzence ci krajkove povlacky,jeji vyrobky dodavaji tvemu obchudku dalsi kapicku shabby kouzla.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši milou návštěvu a komentáře :-)