neděle 9. června 2013

Víkend...

Víkend klasika...praní, žehlení, vaření, uklízení...
Alespoň teď ráda žehlím. Mám nový potah na prkno:)
Další budou k dostání v mém obchůdku.

Je ze stejné látky, jako sedáčky na židlích:)
 A nový úlovek do mé sbírky!


 A dáreček od Zuzanky...krásné prostírky:)
 A už brzy Vám ukážu změny a proměny v obchůdku.
Krásné odpoledne :)))Romča

14 komentářů:

  1. Romanko,ten je krásný...a i ty sedáčky...no nádhera...a úlovek super...měj se krásně papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárko díky, je to tou krásnou látkou:)))) měj se krásně:)

      Vymazat
  2. Romanko pěkný večer.Moc hezké fotky.Věra

    OdpovědětVymazat
  3. Beautiful. Love all of it.

    Hugs

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hi, thank you very much for your anwer, best regards, love and sun!

      Vymazat
  4. Romanko, ty sedáčky jsou úžasné a ten potah na prkno také. Já bych tak moc chtěla do tvého obchůdku, kéž se mi jednou poštěstí. A radost z takových úlovků s tebou sdílím, je to krása :-) Měj se pěkně, pa S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simi díky, třeba se ke mě jednoho krásnýho dne podíváš, co ty víš:)))) úlovky od starožitníka mě vždycky tak potěší! Měj se hezky...ahoj

      Vymazat
  5. Romi, ten potah je nádherný ... žehlení nemám moc ráda, tak nevím, jestli by to nějak změnil nový potah na prkno :o):o):o) ... i když musím uznat, že je tenhle je vážně krásný ... stejně jako sedáčky na židlích ... pa, pa Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to jsme na tom stejně, já žehlení nemám ráda vůbec, tak třeba mě bude teď víc bavit...uvidíme! Díky a měj se hezky:)))

      Vymazat
  6. Romanko,moc te zdravim z daleka,az ted skoro lizuji,ze nemusim zehlit,ma susicka s zehlicim programem neni ale tak stylova jako tvuj potah.Co ale blazim,jsou tve romanticke polstarky na zidle,ale bez krasnych zidli by to jasne ze nebylo ono a to ty mas.A co nesmim opomenout,je dokonale shabby korenka,dokonala na kvetinky,nejlepe ted lucni.Moc se tesim na zmeny a promeny v obchudku.Zdravim do Cech.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo zdravím tě do ciziny, podušky na židlích už mám delší dobu, nějak brzy potom, co jsem pořídila židle....kořenka je pěkná, teď jsem si do ní natrhala kopretinky a zvonečky, je to úžasná kytí:) Měj se moc hezky a odpočívej!závidím ti:))))

      Vymazat
  7. Nový poťah na žehliacu dosku by sa mi zišiel ako soľ, práve ju mám rozloženú a čakám nejakú vílu čo mi ožehlí, a nechodí a nechodí :)) Tvoj je krásny, romantikuš. U teba v obchodíku je to teraz dokonalé, tak to som zvedavá na tie novinky.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Renatko, já bych potřebovala nějakou vílu i s novým potahem:)Ještě,že pračka pere sama!!!!V obchodě už zase změny, tak jen to půjde, nafotím..měj se hezky, pěkný večer:))))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši milou návštěvu a komentáře :-)