neděle 24. února 2013

SOUTĚŽ

Ahoj :)
Jistě jste zvědavé, co nového se zase událo
a jak se pokračuje se zařizováním obchůdku...
Pokračuje se úspěšně, zase je trochu posun vpřed,
ale nejde to tak rychle, jak bych chtěla.
O tom podám bližší informace už brzy.

Za krátkou dobu, co jsem si založila blog,
jsem mezi vámi poznala spoustu milých bytostí, které mi fandí.
Protože se všichni na obchod moc těšíte a vše se mnou 
nedočkavě sdílíte,
vyhlašuji soutěž a pokládám otázku...
CO BYSTE CHTĚLY ZA KAŽDOU CENU NAJÍT V OBCHŮDKU,
ANEB-
BEZ ČEHO BYSTE SE NEMOHLY V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ OBEJÍT.
Podmínky soutěže...
1)být čtenáře mého blogu
2)zanechat komentář pod tímto příspěvkem
3)zanechat svou mailovou adresu v komentáři
4)můžete informovat o soutěži na svém blogu použitím první fotky
  (není to ale povinné)

Ceny do soutěže vybral můj manžel, a ten také provede losování.
 Luxusní francouzské přírodní mýdlo.
Exklusivní svíčka Prices
Stříbrné třpytivé srdénko na zavěšení.

Soutěž začíná právě teď 24.2. a končí 1.3. 2013 večer.
S napětím očekávám vaše odpovědi.

Krásný nedělní podvečer...Romča


16 komentářů:

  1. Romanko tvoje první soutěž-moc gratuluji!!!!!
    Jsem moc ráda,že jsem tě poznala,takže moje odpověď je jednoznačná-já bych se v žádném případě neobešla be TEBE aneb když se otevřou dveře člověk první na co mu padne očko je většinou i človíček za pultem,takže já se neobejdu prostě bez tvé milé a úžasné povahy!!!!
    Krásný den!!!
    (byvicky<@centrum.cz)
    P.S.vložím odkaz na postranní panel

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky Romanko,co bych u tebe chtěla najít bez čeho bych neodešla?No to je celkem složitá otázka,protože když jdu do nějakého obchůdku vyberu si pokaždé něco jiného...svícen,nějaký andílek nebo mýdlo tyhle tři věci jsou asi nejčastější drobnosti,ale to budeš mít na obchůdku určitě:-)...ceny manžel vybral nádherné,jsem zvědavá na koho se štěstí usměje:-)...měj se moc krásně papa K.♥ klara.zatlik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky Romaka... Tak to je paradna sutaz :) ja mam najradsej sviecky...mydielka...anjelikov...srdiecka...:)). (zuzka.cedulova@gmail.com) pa pekny den Zuzana

    OdpovědětVymazat
  4. Mne by sa páčili v takomto obchode rôzne drobnôstky z bielej keramiky alebo porcelánu. Je to vždy drobnosť, ktorú si kúpime len tak pre potešenie. Napríklad kvietky na zavesenie, motýliky, vtáčiky, naberačka na koláčiky, krúžky na obrúsky, džbánik, mištičky a podobne. Proste také milé drobnosti v bielom, ktoré sa hodia do akéhokoľvek interiéru. Andrea * revedevivre@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Romanko, to si píš, že som nedočkavá a teším sa vždy na novinky zo zariaďovania obchodíka. Takže nenapínaj a piš :)

    S radosťou sa zapojím do súťaže, odkaz na súťaž vložím do bočného bannera. A odpoveď na tvoju otázku "čo by ste chceli nájsť v obchodíku alebo ..." úprimne, ja vždy keď vojdem do obchodu (nech je akýkoľvek) vždy ma poteší, keď v ňom stretnem príjemný a ochotný personál. Nech je tovar akokoľvek lákavý, nič ma nevie znechutiť viac ako nepríjemná predavačka. A ak by išlo o tovar, postrádam kvalitný smaltovaný riad v bielej farbe, bez dekoru.

    Ak by sa šťastie usmialo na mňa, nájdeš ma na renata.jassova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. To bude příjemný obchůdek!Bez čeho bych sev něm nemohla obejít,kdybych ho mohla navštívit?No přece bez úsměvu na tváři prodavačky a té atmosféry v obchůdcích tohohle typu a bez něžných drobnůstek,pro které máme my ženy takovou slabost a muži nechápou.Určitě bych si vybrala mezi andílky,svícny,mýdly všech vůní!Odkaz na soutěž je u mne na blogu a přeji hodně štěstí v podnikání!macekie@email.cz Ještě musím pochválit moc pěkný nábytek,ač nový má duši!

    OdpovědětVymazat
  7. takéto vintage obchodíky mám rada .. čo tam musím nájsť?
    na jednej strane mi stačí, že tam vyžaruje "iná" atmosféra (nie je to uponáhľaný svet ako vonku, na ulici); že sú tam krásne vecičky, ktoré pohľadia oko, ale aj srdce.
    myslím, že to vystihuje aj otázku č.2
    samozrejme, vždy si niečo pekné odnesiem, aj ked len srdiečko, alebo sušený kvietok, levanduľu..
    kontakt: samain_drobnostky@yahoo.com
    Vicky

    OdpovědětVymazat
  8. Tak Romi,predem musim pochvalit krasne ceny a venecek je take uzasny.A bez ceho bych se v krasnem a stylovem obchudku nemohla u tebe obejit??Urcite krom zbozi,ktere neni kyc a nema ho kazdy druhy radoby stylovy kramek se nemohu obejit bez krasnych stylovych regalku,vytrin ci stolku a stolu na vystaveni zbozi vcetne doladenych byt neprodejnych dekoraci a doplnku,ktere dodavaji utulnost a to takovou,ze by jsem se tam nejradeji usadila,vzala si odpovidajici cteni u dobre kavicky.Nesnasim,kdyz celkem pekne zbozi je vystaveno a nadekorovano v hnusnych starych regalech z silenych materialu,ale uz nastesti vim,ze u tebe to nehrozi.Mailik je katerinamuskova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Já, jako místní, budu mít dost příležitostí k opakovanému zastavení, proto bych si v obchůdku přála: klid, inspiraci, příjemnou vůni, veselou a hlavně spokojenou majitelku. Prostě takovou oázu krásy. Ale v obchodě se musí i (hlavně) prodávat, takže já budu asi nejčastěji hledat drobné dárky a pozornosti pro radost kamarádů, rodiny - jako jsou svíčky, mýdlo, vůně.... A pro mě: já vždycky obdovuji krásně prostřený jídelní stůl - takže sklo, porcelán, prostírání...... A pokud bude zboží vystavené na nábytku, a bude se obměňovat... - to je hned inspirace něco si pořídit. lucie.belouskova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Určitě by neměla chybět levandule :-) na tu jsem ujetáááá a taky růže a ještě by se mi líbilo tam prodávat kytice živých květin které by byly naaranžované v tom nádherném interiéru se spoustou krásných věcí, vždyť když jdu koupit i malý dárek potřebuji i kytici žejo :-)))tak proč chodit do květinářství ...(kde vám uvážou tři karafiáty :-P)když Romanka s krásným úsměvem vykouzlí nemožnéééé .
    Papa Zuzka
    info@venkovskýstyl.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Romi, ak sa neurazíš, ja súťažiť nebudem, aj napriek tomu, že ceny sú prekrásne, ale keďže na mydielka a anjelikov nie som, srdiečok mám všade až moc, ceny prenechám niekomu, koho potešia úplne, že najviac :) Ale aj napriek tomuto, ti chcem odpovedať. Ja som totižto za poslednú dobu spoznala viacero rôznych obchodíkov a rozdielnych majiteľov. A zistila som jednu veľkú a pravdivú vec - nezáleží ani tak na tom, akým množstvom a rozmanitosťou tovaru sa môže tvoj obchodík pochváliť, ale záleží na tom, aký je jeho majiteľ. Preto tam rozhodne nesmieš chýbať ty, milá Romanko. Ty a tvoje obrovské srdiečko, v ktorého krásu moc verím! Maj sa krásne, teším sa na ďalšie fotky a novinky z obchodíku!

    OdpovědětVymazat
  12. AHoj :) veľmi pekný blogík a milé vecičky v súťtaži.Čo sa mne osobne páči tak to sú hlavne vankúšiky,vázy , anjelikovia, a levanduľa . Tak prajem nech sa ti darí ale aj obchodíku :))taká menšia podpora zo Slovenska :)) katusicek@gmail.com

    Papa prajem pekný zvyšok dňa

    katusicek

    OdpovědětVymazat
  13. Romano,
    jelikož jsem také skoro místní, tak budu mít možnost obchůdek navštívit osobně :-)
    V komentářích už holky snad vše napsaly, takže i já bych se ráda setkávala s příjemným personálem , vkusně naaranžovanými dekorace a aby bylo možné koupit u tebe drobné cenově dostupné dárečky jen tak pro radost :-)
    A tobě přeji, aby se ti v obchůdku dařilo!
    Ilona.Rezaninova@seznam.cz
    P.S. Momentálně se nemohu přidat do oblíbených čtenářek, ale až to půjde, napravím to .

    OdpovědětVymazat
  14. Krásna Giveaway :)
    Milujem Shabby Chic a Vintage a keďže takú nemám izbu, aspoň doplnky by boli krásne :) Sviečky mám veľmi rada a krabičku z mydielka by som po vypotrebovaní mydielka určite použila. A krásne závesné srdiečko- pre to, by sa 100% našlo viditeľné miesto v mojej izbičke :) Keď vstúpim do obchodíku, určite zaujme aj atmosféra, možno vôňa z nejakej peknej vonnej sviečky, poprípade nejaká dobrá hudba a určite aj výrobky. Tiež obchodíku vždy pomôže, keď sa NEstane, že vstúpim a predavačka na mňa pozerá pohľadom typu: "ďalší otravný zákazník prišiel". Ale celkový vnútorný vzhľad obchodíku je tiež dôležitý, lebo keď niekto vôjde do obchodu, kde vládne chaos a všetko je pohádzané kade-tade, už sa tam asi nevráti.
    veronika.ksenakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. Drahá Romanko gratulujem že si sa rozhodla k tomu počinu mať svoj obchodík. A Giveaway, krásne ceny, milé rozhodnutie :-)
    Myslím že by v takom obchodíku nemali chýbať svietníky a sviečky bielej farby.
    A hlavne aby tam nebola predavačka ktorá hneď pri mojom vstupe sa ma opýta čo si prosím :-( lebo v takom obchode sa ja potrebujem najprv poriadne nabažiť tej nádherý a až potom som schopná rozmýšľať o tom čo musím odtiaľ odniesť :-))
    s pozdravom dostalova.maria@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši milou návštěvu a komentáře :-)